Naast interieur hebben we nog een andere liefde, en dat is voor de natuur. 

Wij kunnen enorm genieten en gefascineerd raken door alles wat de natuur en de aarde ons te bieden heeft.

Helaas zorgen wij mensen niet zo goed voor onze aarde en dat raakt ons enorm.  Als we op deze manier doorgaan met het principe; 'kopen, gebruiken en weggooien' dan zijn onze natuurlijke hulpbronnen, straks volledig uitgeput. Nu al veroorzaakt de opwarming van de aarde schade aan ecosystemen en vallen er slachtoffers. Gletsjers smelten, poolijs verdwijnt, de zeespiegel stijgt en hevige droogten veroorzaken honger en oorlog.  

 

Wij vinden het de plicht van onze generatie om hier mee aan de slag te gaan. Gelukkig is bij veel mensen het bewustzijn al vergroot en gaan zij steeds meer op zoek naar producten die op een circulaire manier worden gemaakt, zoals in de natuur te zien is. Waarbij materialen worden hergebruikt en gerecycled.

We hebben ons als doel gesteld om zo veel mogelijk te werken met duurzame producten.

Zo zullen we de aarde zo min mogelijk te belasten. Of het nu gaat om de meubels, de verlichting of de verf die toegepast wordt, er is altijd een 'groen' alternatief.

Favoriete merken

muuto

Muuto

hay design

Hay

spectrum design

Spectrum


design on stock

Design on Stock

Artifort

gelderland meubelen

Gelderland

pastoe

Pastoe

Vitra

Vitra

montis

Pastoe

arco

Pastoe

De Stijfabrique is een studio voor interieurontwerp, interieuradvies, interieurstyling, kleuradvies & lichtadvies.  Voor particulieren, bedrijven, kantoren en horeca. De stijlfabrique is gevestigd in Pijnacker,  maar is werkzaam in heel Nederland. Zo heeft De Stijlfabrique opdrachten gerealiseerd in Zoetermeer, Pijnacker, Den Haag, Voorburg,  Leidschendam, Rotterdam, Delft, Nootdorp en Berkel en Rodenrijs.