Allereerst komen wij bij je thuis. Om je een beetje te leren kennen en te horen waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken.


We hebben een goed gesprek, brengen je wensen in kaart en kijken goed om ons heen. Door elkaar 'live' te ontmoeten krijgen wij een goed beeld van jou als bewoner. 


Nu we je wensen helder hebben kunnen wij inschatten hoe lang we bezig zijn met het interieuradvies en volgt een offerte.


Hierna gaan wij voor je aan de slag en als het af is presenteren we het complete interieuradvies bij je thuis.  Tijdens de presentatie kun je alle stalen zien en voelen en geven wij de volledig tekst en uitleg van het interieuradvies. Indien je er voor kiest om het interieuradvies zelf uit te voeren laten wij een naslag werk bij je achter.

Tarieven.

Basis.

-intake bij u thuis
- plattegrond met indelingsadvies
- diverse 3D beelden
- advies wordt u digitaal toegestuurd

 vanaf € 325,=
 
Dit basis interieuradvies is perfect voor als je professionele hulp nodig hebt voor het bepalen van de juiste indeling van de woonkamer en met kleuren heel goed zelf uit de voeten kunt.
 
De definitieve prijs van het Basis interieuradvies is afhankelijk van de totale oppervlakte/het aantal vertrekken en wordt voorafgegaan door een offerte.

Extra.

- intake bij u thuis
- plattegrond met indelingsadvies
- diverse 3D beelden
- basis kleuradvies
- presentatie van het ontwerp bij u thuis.

vanaf € 695,=

 

Als je naast de indeling van de ruimte ook advies nodig hebt voor het bepalen van de kleuren dan is dit een goede keuze. Ook krijg je bij dit pakket het interieuradvies thuis gepresenteerd waardoor je meer begrip krijgt over het hoe en waarom van sommige keuzes.

 

De definitieve prijs van het Basis extra interieuradvies is afhankelijk van de totale oppervlakte/het aantal vertrekken en wordt voorafgegaan door een offerte.


Compleet.

- intake bij u thuis
- moodboard met sfeer
- indelingsadvies d.m.v plattegrond
- diverse 3D beelden.
- uitgebreid kleur- en materialen advies
- meubeladvies
- naslagwerk met het complete plan op A4 formaat.
- digitale bestanden 
- presentatie van het ontwerp bij u thuis

vanaf € 950,=
 
Dit advies omvat een totaalplan voor (her)inrichting van één of meerdere vertrekken in uw woning, zoals woonkamer, keuken, werkplek, slaapkamer. Ik kom bij u langs om uw wensen en behoeften in kaart te brengen en vertaal dit tot een verrassend interieuradvies, wat ik bij u thuis presenteer. Dit totaalplan ontvangt u als een mooi naslagwerk.
De genoemde prijs is een richtprijs en is gebaseerd op max. 2 vertrekken. De definitieve prijs is afhankelijk van de totale oppervlakte/het aantal vertrekken en wordt voorafgegaan door een offerte

Verlichtingsplan.

- intake bij u thuis
- indien gewenst wandcontactdozen en schakelaar plan
-  functieveldenplan
-verlichtingsplan
- armaturenadvies

vanaf € 349,=

 

Bij dit advies breng ik eerst een bezoek aan huis om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Met behulp van deze informatie maak ik voor u een verlichtingsplan waarbij er niet alleen wordt gekeken naar mooie, bij elkaar passende armaturen maar ook naar functionaliteit. Het gebruik van duurzame energiezuinige verlichting staat hierbij voorop.

De definitieve prijs van het verlichtingsplan is afhankelijk van de totale oppervlakte/het aantal vertrekken en wordt voorafgegaan door een offerte.


Direct advies aan huis.

Dit interieuradvies is laagdrempelig en is een goede optie wanneer u slechts een aantal vragen heeft over uw interieur. Bijvoorbeeld als u advies wilt over de raambekleding, de toe te passen kleuren of geadviseerd wilt worden over de opstelling van uw meubels.

 

 Prijs € 90,= per uur.


Andere wensen.


Mocht u andere wensen hebben als de hierboven genoemde opties, ook dan help ik u graag.  We bespreken dan, geheel vrijblijvend en onder het genot van een kopje koffie, de wensen en bekijken wat ik voor u kan betekenen.

 De Stijfabrique is een studio voor interieurontwerp, interieuradvies, interieurstyling, kleuradvies & lichtadvies.  Voor particulieren, bedrijven, kantoren en horeca. De stijlfabrique is gevestigd in Pijnacker,  maar is werkzaam in heel Nederland. Zo heeft De Stijlfabrique opdrachten gerealiseerd in Zoetermeer, Pijnacker, Den Haag, Voorburg,  Leidschendam, Rotterdam, Delft, Nootdorp en Berkel en Rodenrijs.