"An interior is the natural projection of the soul" 

Coco Chanel

werkwijze

Onze eerste kennismaking vind plaats bij je thuis. Tijdens dit vrijblijvende gesprek bespreken we je wensen en behoeften. Zo krijgen we een goede indruk van jou als bewoner(s) en van de woning waar je een interieuradvies voor wenst. Naar aanleiding van ons gesprek krijg je een offerte op maat. Hierin staat gespecificeerd wat we voor je gaan uitwerken, de planning en aansluitend de kosten, zodat je een goed beeld krijgt van wat je te wachten staat. Wanneer alles naar wens is, gaan we aan de slag om een verrassend, creatief en passend inrichtingsvoorstel voor je te maken.
 

Tijdens de presentatie van het interieuradvies lichten we het ontwerp toe en nemen we je mee door het plan. We maken het concept visueel en inzichtelijk door middel van moodboards, een materialenplan, diverse plattegronden en andere aanvullingen. Op deze manier proberen we je een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van hoe jouw interieur eruit kan gaan zien.  Uiteraard ben je vrij om te beslissen wat je met het interieuradvies wilt doen. Indien gewenst kunnen we begeleiden in het uitwerken en realiseren van het ontwerp.

 

Ook voor een kort en bondig advies aan huis ben je bij ons aan het juiste adres. We kunnen ter plaatse adviseren op het gebied van indeling, kleur- en materiaalgebruik, verlichting en styling. 


Tarieven.

Basis.

-intake bij u thuis
- plattegrond met indelingsadvies
- diverse 3D beelden
- advies wordt u digitaal toegestuurd

 vanaf € 725,=
 
Dit basis interieuradvies is perfect voor als je professionele hulp nodig hebt voor het bepalen van de juiste indeling van de woonkamer en met kleuren heel goed zelf uit de voeten kunt.
 
De definitieve prijs van het Basis interieuradvies is afhankelijk van de totale oppervlakte/het aantal vertrekken en wordt voorafgegaan door een offerte.

Extra.

- intake bij u thuis
- plattegrond met indelingsadvies
- diverse 3D beelden
- basis kleuradvies
- presentatie van het ontwerp bij u thuis.

vanaf € 1295,=

 

Als je naast de indeling van de ruimte ook advies nodig hebt voor het bepalen van de kleuren dan is dit een goede keuze. Ook krijg je bij dit pakket het interieuradvies thuis gepresenteerd waardoor je meer begrip krijgt over het hoe en waarom van sommige keuzes.

 

De definitieve prijs van het Basis extra interieuradvies is afhankelijk van de totale oppervlakte/het aantal vertrekken en wordt voorafgegaan door een offerte.


Compleet.

- intake bij u thuis
- moodboard met sfeer
- indelingsadvies d.m.v plattegrond
- diverse 3D beelden.
- uitgebreid kleur- en materialen advies
- meubeladvies
- naslagwerk met het complete plan op A4 formaat.
- digitale bestanden
- presentatie van het ontwerp bij u thuis

vanaf € 1795,=
 
Dit advies omvat een totaalplan voor (her)inrichting van één of meerdere vertrekken in uw woning, zoals woonkamer, keuken, werkplek, slaapkamer. We komen bij u langs om uw wensen en behoeften in kaart te brengen en vertalen dit tot een verrassend interieuradvies, wat we bij u thuis presenteren. Dit totaalplan ontvangt u als een mooi naslagwerk.
De genoemde prijs is een richtprijs en is gebaseerd op max. 2 vertrekken. De definitieve prijs is afhankelijk van de totale oppervlakte/het aantal vertrekken en wordt voorafgegaan door een offerte

Verlichtingsplan.

- intake bij u thuis
- indien gewenst wandcontactdozen en schakelaar plan
-  functieveldenplan
-verlichtingsplan
- armaturenadvies

vanaf € 495,=

 

Bij dit advies brengen we eerst een bezoek aan huis om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Met behulp van deze informatie maken we voor u een verlichtingsplan waarbij er niet alleen wordt gekeken naar mooie, bij elkaar passende armaturen maar ook naar functionaliteit. Het gebruik van duurzame energiezuinige verlichting staat hierbij voorop.

De definitieve prijs van het verlichtingsplan is afhankelijk van de totale oppervlakte/het aantal vertrekken en wordt voorafgegaan door een offerte.


Direct advies aan huis.

Dit interieuradvies is laagdrempelig en is een goede optie wanneer u slechts een aantal vragen heeft over uw interieur. Bijvoorbeeld als u advies wilt over de raambekleding, de toe te passen kleuren of geadviseerd wilt worden over de opstelling van uw meubels.

 

 Prijs € 90,= per uur.


Andere wensen.


Mocht u andere wensen hebben als de hierboven genoemde opties, ook dan helpen wij u graag.  We bespreken dan, geheel vrijblijvend en onder het genot van een kopje koffie, de wensen en bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 De Stijfabrique is een studio voor interieurontwerp, interieuradvies, interieurstyling, kleuradvies & lichtadvies.  Voor particulieren, bedrijven, kantoren en horeca. De stijlfabrique is gevestigd in Pijnacker,  maar is werkzaam in heel Nederland. Zo heeft De Stijlfabrique opdrachten gerealiseerd in Zoetermeer, Pijnacker, Den Haag, Voorburg,  Leidschendam, Rotterdam, Delft, Nootdorp en Berkel en Rodenrijs.